Indtast undertitel her

life balancing

Har du fyldt dit arbejdsliv med (for) mange spændende men ofte (for) krævende udfordringer? 

Er din hverdag skemalagt i timer og minutter, og savner du balance mellem det, som giver dig energi, og det som dræner dig? 

Har du i perioder decideret stresssymptomer, mangler fodfæste og savner overblik? 

Vil du gerne kunne mærke dig selv igen, og er du klar over at mangler de fornødne pauser og åndehuller i dit liv, så er dette her måske noget for dig?

Det er vigtigt at tage fat inden det er for sent og allerførste skridt er erkendelsen. Har du erkendt at noget ikke helt er, som det burde være, og du gerne vil lave det om, kan jeg hjælpe dig til at skabe ro, fokus og balance i dit liv igen.

Vil du gerne kunne mærke dig selv igen, og har du erkendt, at du mangler de fornødne pauser og åndehuller i dit liv, så læs videre her.

Jeg har selv mere end 30 års erhvervserfaring i ledende stillinger i IT-branchen, og har parallelt med dette en passion for kunne udfolde mig kreativt som udøvende kunstfotograf og billedkunstner. Jeg ved derfor, af personlig erfaring, hvordan det er at stå i situationer, hvor der ikke længere er balance i tingene, og hvor ens fysik og psyke er presset i bund og begynder at melde fra.

At vide hvad man IKKE vil, er ikke det samme som at vide, hvad man GERNE vil. Forstået på den måde, at selv om man retter en stor del af sit fokus på at undgå nederlag og rydde bekymringer af vejen, er det ikke det samme som at kunne vide sig sikker på at opnå balance og livsglæde.

Jeg tilbyder nogle konkrete åndehuller for dig i form af samtaler, gåture i naturskønne omgivelser, yoga, meditation og stilhed, hvor vi sammen får taget tingene og problemerne i opløbet, og hvor du kan få inspiration til at opnå større klarhed og forhåbentlig mod til at forandre tingene og tilsidesætte de kompromisser, du måske har indgået med dig selv. Det hele foregår i dit tempo, 100% under hensyntagen til din mentale og fysiske tilstand og formåen.

Jeg holder til i rolige, indbydende og inspirerende omgivelser med skov og strand i umiddelbar nærhed. Der er mulighed for, at samtalerne kan tilrettelægges som gåture eller kombineres med kreative udfoldelse (maleri og fotografi), hvis der måtte være ønske om det og det virker for dig.

Jeg har et samarbejde med en meget dygtig lokal yoga og mindfullnes instruktør, og vi har mulighed for at kombinere vores samtaler og møder med sessioner i mindfulness og yin yoga, der er meget blide former for yoga, som virker rigtigt godt mod stress og depressioner og til at genopbygge troen på og følelsen for dig selv. Det hjælper med til, at du begynder at mærke dig selv igen.

Rent praktisk indgår vi en aftale omkring et antal samtaler/møder, og du eller din arbejdsgiver betaler en fast pris for det. Frekvens og varighed af møderne aftales individuelt, fuldstædig under hensyntagen til din konkrete situation, behov og formåen. Undervejs i forløbet har du foruden de fast aftalte møder, mulighed for at kontakte mig på mail og telefon, såfremt du for behov for det.

Kan du genkende det hele eller elementer af ovenstående og har brug for at finde dig selv, genoprette din livsbalance og finde fodfæste igen, så kontakt mig og vi får dig tilbage på sporet igen.