Indtast undertitel her

foredrag

Ud over erhvervs- og kunstcoaching afholder jeg også foredrag.

Foredrag: Passion & Balance.

Hvis du savner inspiration til at få balance i dit liv er dette foredrag, som er baseret på min egen historie, det rigtige.

Her deler jeg min historie og erfaringer og kommer med inspiration og konkrete forslag til at skabe balance i dit liv. Alt sammen funderet i mine egne oplevelser og beslutning om at gå mod et mere balanceret liv
Foredraget kan enten indgå som kick-off på flere og dybere seancer eller som helt enkeltstående f.eks. i forbindelse med et firma kick-off eller lign. Kontakt mig og vi sammensætte det helt rigtigt for dig.


Foredrag: Bring Your Artist at Work

Dette foredrag omhandler det at skifte fra autopilot til pilot. Savner du at være pilot i dit eget liv og føler du at du ofte havner med autopiloten slået til, så er der inspiration at hente her.
Med udgangspunkt i konkret historier og min egen historie, deler jeg af mine erfaringer om at skabe sig et mere kreativt liv.
Foredraget er tænkt som enkeltstående f.eks. i forbindelse med et firma kick-off eller lign. Kontakt mig og vi sammensætte det helt rigtigt for dig.  

Kontakt mig for yderligere information og omkring andre foredrag