Indtast undertitel her

creative career navigation

Min rolle som Creative Career Navigator bygger på 53 års livserfaring samt mere end 30 års hands-on-erfaring i erhvervslivet på nordisk såvel som globalt plan - heraf mere end 20 år i ledelsesregi. En af mine kernekompetencer, som er essentiel for en erhvervscoach, består i at kunne sætte mig ind i problemstillinger på meget kort tid, udtrække essensen af dem og dermed tune ind på mennesker og deres individuelle styrker og svagheder.

Min tilgang til opgaven er ikke baseret på en specifik teoretisk filosofi eller metode, men tager derimod udgangspunkt i en lavpraktisk og livserfaringsmæssig tilgang til coaching af mennesker med afsæt i den enkelte, hvor vi sammen finder ud af, hvem du er, hvilke omgivelser du skal være og fungere i, og hvilke opgaver du står overfor eller facer i dit daglige virke, og ikke mindst hvordan kreativitet kan indgå som et vigtigt element i at (gen)finde din passion. Det som skal være det mentale brændstof, der driver dig fremad....

Jeg henvender mig til ledere, der mangler sparring i hverdagen, i forbindelse med OCM tiltag eller hvor det kan være givtigt at have en udefrakommende at spille bold op ad. Jeg henvender mig samtidig også til teamledere og nye ledere på vej ad karrierestigen, der ofte savner retning og ståsted og dermed har behov for erfaring, at støtte sig til. Creative Career Navigation kan naturligt indgå som en del af et allerede etableret lederprogram enten som selvstændigt supplement eller som sparring undervejs i programmet.

Forløbet tilpasses efter de mennesker jeg arbejder med. Ikke to personer er ens, og derfor kan man ikke arbejde med en fast model for denne type coaching. Der vil selvfølgelig være elementer af coachingen der går igen, men selve sparringen og coachingen vil altid være unik og individuel og tilpasset personen.

Et typisk forløb igangsættes med en til halvanden dags "kick-off. Helst med udgangspunkt fra min base i Tisvildeleje. Her vil vi gennem samtaler, gåture i storslået natur, stilhed, måske blid yoga og/eller meditation og kreativ udfoldelse arbejde os frem til, hvordan forløbet skal sammensættes, for at du får den optimale effekt ud af forløbet. Vi vil arbejde med kreativitet og passion, som jeg mener, er vigtige drivmidler til et balanceret liv. Herefter vil vi typisk mødes en halv dag en gang pr måned i en aftalt periode. For at få mest mulig ud af forløbet og størst mulig effekt af samarbejdet vil jeg anbefale et forløb på min seks måneder og helst 12 måneder eller længere. 

Opstår der akut behov for yderligere møder eller anden aktivitet kan det selvfølgelig aftales undervejs. Som en del af forløbet har du mulighed for at kommunikere med mig på mail udover de aftalte møder, så jeg dermed bliver en naturlig og vigtig del af din daglige ledelsesværktøjskasse. På den måde arbejder vi løbende med de udfordringer og de mål, som vi har defineret og kan samtidig tage ting i opløbet inden de vokser sig store og uoverskuelige.

Det er mit personlige mål med coachingen, at du vokser som leder og føler at du opnår en bedre og mere funderet balance i dit liv som helhed.

Coaching er en personlig ting og er derfor selvfølgelig underlagt fuldstændig tavshedspligt med mindre andet aftales os imellem.

Et Creative Career Navigator forløb koster mellem 35.000kr og 55.000kr alt efter behov og varighed. 

Forløbet kan uden besvær tilrettelægges og foregå på engelsk, hvis det ønskes.

Lyder dette som noget for dig så kontakt mig for en helt uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.