Indtast undertitel her

creActivation

Mangler du nogle gange en, der kan hjælpe dig med at fastholde motivationen og nå dine mål?

En der kan hjælpe dig på din kunstneriske vej frem i livet?

En der vil hjælpe dig til at finde passionen og fordybelsen i din egen kunst, og en der vil brænde for at hjælpe dig til at blive bedre til det, du allerede er i gang med?

Eller måske en, som kan vise dig vejen til et helt nyt kreativt afsæt?

Så kig lige her.

Jeg er en person med stor livs- og kunstnererfaring og har gennem mange år arbejdet med mennesker og deres potentiale, og jeg vil gerne hjælpe dig med at udleve dit.

Jeg er selv udøvende kreativ kunstfotograf og vil betegne mig selv som billedkunstner. Jeg arbejder med maleri, keramik og traditionelt analogt fotografi. Coachingen er funderet omkring kunst, kreativitet, passion, fastholdelse, og fordybelse. Mediet er ikke afgørende - det er indstillingen og motivationen.

Jeg hjælper dig med at fastholde dit fokus, din passion og din motivation, og det gør vi gennem samtaler og konkret gennemgang af dine værker. Arbejder du med fotografi kan vi tage på feltture, og vi kan arbejde i mørkekammer, hvis du arbejder analogt. Arbejder du med maleri er det muligt at arbejde med dine ting i mit atelier og vi kan tage udgangspunkt i helt konkrete værker. På et senere tidspunkt vil jeg kunne tilbyde det samme i relation til keramik.

Vi tilrettelægger seancerne efter, hvad du har behov for, og hvor du er i din kreative proces. Er du f.eks. i gang med et projekt og gerne vil udstille, arbejder vi målrettet omkring det, eller er du i gang med et længerevarende projekt og savner retning og fastholdelse, arbejder vi med det.

Min rolle som kreativ coach/"CreActivator" er at hjælpe og støtte dig i din kreative udvikling og proces. Målene definerer og fastlægger vi sammen, og selvfølgelig vil der være justeringer undervejs. Verden er ikke statisk, og det er vores kreative mål heller ikke.

Vi indgår en aftale omkring sparring/coaching, og du betaler en fast pris for det. Vi mødes ca. en gang om måneden i den periode vi aftaler, (oftere, hvis det drejer sig om kortere perioder) og hvert møde/seance vil vare et sted mellem 1 og 3 timer, helt afhængigt af, hvor du er i processen, og om du f.eks. arbejder på konkrete projekter eller andet. 

Jeg indgår ikke coaching aftaler under 3 måneder, men kan bookes på timebasis, hvis det ønskes.

Priser:

Timepris privat 500kr.

Timepris erhverv 900kr + moms.

For det optimale udbytte anbefaler jeg, at vi sammen og med bagrund i dine behov og ønsker, sammensætter et projektforløb på minimum 3 og helst 6 eller 12 måneder.

Kontakt mig så vi kan få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at nå dine kreative mål.